CONTACT

Da Pietro, Ristorante Italiano
Vischpoortstraat 16
8081 ER Elburg
0525-681181
lekkereten@dapietro.nl

Over Da Pietro

Centraal gelegen aan de pittoreske Vischpoortstraat in de historische binnenstad van het vestingstadje Elburg, staat restaurant Da Pietro. In 1994 als Pizzeria Da Pietro, ontwikkelde het restaurant zich samen met haar trouwe gasten door tot een Italiaans restaurant met culinair allure. Sinds 2018 is Martin Zwart met bevlogen passie eigenaar. Geïnspireerd door nieuwe ontdekkingen is ons team, geheel met ons eigen signatuur, op zoek naar de balans tussen de authentieke Italiaanse ingrediënten en de smaken & technieken van de moderne keuken.

Gastheer Martin Zwart woonde en werkte in Rome en deed uiteenlopende horeca-ervaring op in Amsterdam, Zwolle en in België. Geïnspireerd door de ambities, passie en creativiteit van zijn leermeesters uit Rome, ontwikkelde hij op die manier zijn passie voor de Italiaanse wijnen en gastronomie. Nu geeft hij leiding aan het team dat zorgdraagt voor een gastvrije, ontspannen en informele sfeer aan tafel.

Wilt u zich weer even in Italië wanen? Genieten van verrassende klassiekers met een vernieuwende mediterrane smaakbeleving? Een bezoek aan Da Pietro staat garant voor culinaire verwennerij in een ontspannen sfeer. Stel uw eigen menu samen of laat chef Arjen u verrassen met zijn menu Gastronomico.

Een mooie wijn erbij? Het bijpassend wijnarrangement maakt genieten helemaal compleet.

Benvenuti a Da Pietro!

Martin

Martin

Martin Zwart, piacere! Voor de meeste vaste gasten was ik al een bekend gezicht, maar voor diegenen die voor het eerst gaan kennismaken met Da Pietro, stel ik me hier aan u voor. Sinds 2018 ben ik de eigenaar van dit prachtige restaurant! Al op jonge leeftijd werd ik... Lees meer
Arjen

Arjen

De keuken is al sinds mijn tienertijd een favoriete omgeving. Toen ik 15 was, deed ik mijn eerste snuffelstage bij een restaurant in Wijthmen. Vanaf dat moment wilde ik zoveel mogelijk leren over dit prachtige vak! Na de opleiding tot zelfstandig kok werkte is in het... Lees meer
"Heerlijke, originele gerechten met perfecte bediening en gastvrijheid"Michiel
"Prachtig opgemaakte borden en heerlijke gangen"Ferdinand
"Fantastische en complete eet-ervaring. Van de bediening tot de gerechten: alles was in balans"Felmen
"Verrassingsmenu was met recht weer een welkome verrassing!!"Petra
"Smaakvol, een feestje op je bord"Kimberley
"geweldige kwaliteit ,door de bediening voel je je echt welkom ,mooie ambiance."Jan
"Super sfeervol en dessert proeverijtje blijf ik voor terug komen."Janine
"Hier moet je elk kwartaal een keer eten"Judith
"In 1 woord TOP, allemaal cadeautjes op tafel!"Dick
"Een pranzo zoals een pranzo hoort te zijn!"Astrid
"Sfeer en smaak zijn geweldig!"Mireille
"Was en is een geweldig restaurant."Ton
"Heerlijk eten, leuke locatie, ontzettend vriendelijke bediening."Eelke
"Een leuke avond gegarandeerd."Karen