
De keuken is al sinds mijn tienertijd een favoriete omgeving. Toen ik 15 was, deed ik mijn eerste snuffelstage bij een restaurant in Wijthmen. Vanaf dat moment wilde ik zoveel mogelijk leren over dit prachtige vak!
Na de opleiding tot zelfstandig kok werkte is in het theaterrestaurant “De Koperen Kees” in Zwolle. Dit restaurant werkte samen met Da Pietro omdat het theater seizoensgebonden is. Daardoor kon ik de resterende maanden mijn hart ophalen in de Italiaanse keuken. Pietro leerde mij Italiaanse producten met liefde en creativiteit te bereiden. Alleen de zeer verfijnde gerechten mochten zijn keuken verlaten. Uiteindelijk kreeg ik de kans om fulltime als souschef bij Da Pietro aan de slag te gaan. Een droom werd werkelijkheid. Mijn interesse voor het land en de cultuur is sindsdien alleen maar gegroeid.
Italië vind ik bijzonder vanwege de eetcultuur, het neemt een centrale plek in het dagelijks leven in. Dat merk je al zodra je het land binnenkomt en in de steden om je heen kijkt.
De afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt bij Da Pietro. Een goede samenwerking is een voorwaarde voor succes. Dat geldt zowel voor de keuken als voor het restaurant en onderling. Wij besteden daarom veel aandacht aan het elkaar stimuleren en inspireren! Zo raken we nooit uitgeleerd. Nu ik als chef-kok de keuken van Da Pietro mijn domein mag noemen, voel ik me alleen maar meer uitgedaagd om, met prachtige Italiaanse producten, smaakvolle gerechten voor u te bereiden.
Ik hoop u snel (weer) te mogen ontmoeten om u kennis te laten maken met de meest verrassende gerechten vol Italiaanse smaken!
A presto, Arjen