CONTACT

Da Pietro, Ristorante Italiano
Vischpoortstraat 16
8081 ER Elburg
0525-681181
lekkereten@dapietro.nl

Over Da Pietro

Centraal gelegen aan de pittoreske Vischpoortstraat in de historische binnenstad van het vestingstadje Elburg, staat restaurant Da Pietro. In 1994 als Ristorante pizzeria Da Pietro gestart door Pietro en Hetty, ontwikkelde het restaurant zich samen met haar trouwe gasten door tot een Italiaans restaurant met culinair allure. Sinds 2018 staat de keuken onder leiding van Arjen Pullen. Eerder was hij vier jaar sous-chef van het restaurant. Geïnspireerd door nieuwe ontdekkingen streeft Arjen, met zijn geheel eigen signatuur, naar de balans tussen de authentieke Italiaanse smaken en ingrediënten uit de nieuwe wereld.

Gastheer Martin Zwart woonde en werkte in Rome en deed uiteenlopende horeca-ervaring op in Amsterdam, Zwolle en in België. Geïnspireerd door de ambities en passie van zijn leermeester Pietro, ontwikkelde hij op die manier zijn passie voor de Italiaanse keuken. Nu geeft hij leiding aan het team dat zorgdraagt voor een gastvrije, ontspannen en informele sfeer aan tafel.

Wilt u zich weer even in Italië wanen? Genieten van verrassende klassiekers met een vernieuwende mediterrane smaakbeleving? Een bezoek aan Da Pietro staat garant voor culinaire verwennerij in een ontspannen sfeer. Stel uw eigen menu samen of laat Arjen u verrassen met zijn menu Gastronomico.

Een mooie wijn erbij? Het bijpassend wijnarrangement maakt genieten helemaal compleet.

Benvenuti a Da Pietro!

Martin

Martin

Martin Zwart, piacere! Voor de meeste vaste gasten was ik al een bekend gezicht, maar voor diegenen die voor het eerst gaan kennismaken met Da Pietro, stel ik me hier aan u voor. Sinds 1 januari 2018 ben ik de nieuwe eigenaar van dit mooie restaurant! Al op jonge... Lees meer
Arjen

Arjen

Al sinds mijn tienertijd voel ik me in de keuken in mijn element. Toen ik 15 was, deed ik mijn eerste snuffelstage bij een restaurant in Wijthmen. Vanaf dat moment wilde ik zoveel mogelijk leren over dit prachtige vak! Ik volgde een opleiding tot zelfstandig kok en... Lees meer
"Heerlijke, originele gerechten met perfecte bediening en gastvrijheid"Michiel
"Prachtig opgemaakte borden en heerlijke gangen"Ferdinand
"Fantastische en complete eet-ervaring. Van de bediening tot de gerechten: alles was in balans"Felmen
"Verrassingsmenu was met recht weer een welkome verrassing!!"Petra
"Smaakvol, een feestje op je bord"Kimberley
"geweldige kwaliteit ,door de bediening voel je je echt welkom ,mooie ambiance."Jan
"Super sfeervol en dessert proeverijtje blijf ik voor terug komen."Janine
"Hier moet je elk kwartaal een keer eten"Judith
"In 1 woord TOP, allemaal cadeautjes op tafel!"Dick
"Een pranzo zoals een pranzo hoort te zijn!"Astrid
"Sfeer en smaak zijn geweldig!"Mireille
"Was en is een geweldig restaurant."Ton
"Heerlijk eten, leuke locatie, ontzettend vriendelijke bediening."Eelke
"Een leuke avond gegarandeerd."Karen