
Al sinds mijn tienertijd voel ik me in de keuken in mijn element. Toen ik 15 was, deed ik mijn eerste snuffelstage bij een restaurant in Wijthmen. Vanaf dat moment wilde ik zoveel mogelijk leren over dit prachtige vak!
Ik volgde een opleiding tot zelfstandig kok en werkte uiteindelijk in het theaterrestaurant “De Koperen Kees” in Zwolle. Deze werkgever was een samenwerking aangegaan met Da Pietro, omdat het theater aan een seizoen gebonden is. De resterende maanden kon ik dus mijn hart ophalen in de Italiaanse keuken. Ik leerde er van Pietro hoe Italiaanse producten met liefde en creativiteit bereid worden, zodat verfijnde gerechten de keuken verlaten. Uiteindelijk kreeg ik de kans om fulltime als souschef in dit restaurant aan de slag te gaan en die liet ik niet voorbij gaan.
Mijn interesse voor het land en de cultuur is sindsdien alleen maar gegroeid.
Wat ik zo mooi vind aan Italië, is dat de eetcultuur daar een centrale plek in het dagelijks leven inneemt. Dat merk je al zodra je het land binnenkomt en in de steden om je heen kijkt.
In de afgelopen jaren heb ik steeds met veel plezier gewerkt bij Da Pietro. Een goede samenwerking is een voorwaarde voor succes. Dat geldt zowel voor de keuken als voor het restaurant en onderling. Wij besteden daarom veel aandacht aan het elkaar stimuleren en inspireren! Zo raken we nooit uitgeleerd.
Nu ik als chef-kok de keuken van Da Pietro mijn domein mag noemen, voel ik me alleen maar meer uitgedaagd om, met prachtige Italiaanse producten, smaakvolle gerechten voor u te bereiden.
Ik hoop u snel voor te mogen stellen aan onze keuken en mijn gerechten vol Italiaanse smaken!
A presto, Arjen